Onze bouwdrogers in actie

Bouwdroger - Hoe maak je van een vochtige kelder een kurkdroge leefruimte?

Hoe maak je van een vochtige kelder een kurkdroge leefruimte?

Deze klant wou van zijn bestaande kelder inrichten als leefruimte omdat die nog nooit gebruikt was en zo een gezellige ruimte zou zijn voor zijn opgroeiende tieners waar ze hun vrienden konden uitnodigen enzovoort. Maar omdat een kelder een vochtige ruimte is moet eerst de kelder langs binnen waterdicht gemaakt worden.

Bouwdroger - Brand – en waterschade aan de kust

Brand – en waterschade aan de kust

Na een hevige brand was er een massa waterschade door het bluswater en een gesprongen waterleiding.

Bouwdroger - Stookkosten besparen in nieuwbouw?

Stookkosten besparen in nieuwbouw?

Bij de ruwbouw worden grote hoeveelheden water verwerkt door de pleisterwerken en chapewerken, daarbij nog eens de nodige regenbuien waardoor de materialen al gauw verzadigd zijn. Daarom wou deze klant hierzelf het nodige aan te doen door stookkosten te besparen de eerste jaren.

Bouwdroger - Hoe droog je het beste een enorme woning?

Hoe droog je het beste een enorme woning?

Dit enorme mooie gebouw heeft net zijn laatste chappe – en plakwerken achter de rug. Bij een grote ruimte kan het natuurlijk drogen een lange tijd in beslag nemen. Dus geven we met onze bouwdrogers de natuur een helpende hand.

Bouwdroger - Nieuwe magazijnruimte te Waregem

Nieuwe magazijnruimte te Waregem

Aangezien de vernieuwing van de dakwerken te lang op zich lieten wachten kwam de deadline van dit project in het gedrang. Hierdoor kregen ze op enkele plaatsen regen binnen met waterschade als gevolg.

Bouwdroger - De woning drogen om af te werken zonder tijdverlies

De woning drogen om af te werken zonder tijdverlies

Deze nieuwbouwwoning is bijna volledig af buiten de verfwerken, vloeren leggen en het zwembad aan te leggen. Volgens de aannemer zou deze woning op dit moment nog te vochtig zijn om ze volledig te af te werken. Ook het zwembad is nog te vochtig om te betegelen. Hij raadde de klant aan om een bouwdroger te plaatsen zodat de muren droog genoeg zouden zijn om te verven en het zwembad klaar zou zijn om af te werken.

Bouwdroger - Waterschade door lekkage in het dak

Waterschade door lekkage in het dak

De klant kwam van zijn ontspannend reisje thuis in een regelrechte ramp. Door de hevige storm en regenbui zijn er enkele dakpannen van zijn dak gevlogen. Dus zo ontstonden er enkele gaten in het dak en is zo de regen binnengesijpeld.

Bouwdroger - Het drogen van een opslagruimte

Het drogen van een opslagruimte

Deze kantoorruimte met opslagplaats moet binnen een korte termijn af zijn zodat het bedrijf zijn intrek kan nemen in dit gebouw.

Bouwdroger - Snellere droging om parket te leggen d.m.v. een bouwdroger

Snellere droging om parket te leggen d.m.v. een bouwdroger

Binnen enkele weken zou bij deze klant de parket gelegd moeten worden. Maar aangezien dat de bouwvakkers een beetje achteropgeraakt zijn door het slechte weer, zal zonder onze hulp de parket niet kunnen gelegd worden.

Bouwdroger - Help!! Het plafond valt naar beneden!!

Help!! Het plafond valt naar beneden!!

Deze klant belde ons op in paniek daar hun plafond van hun deels gerenoveerde villa naar beneden was gevallen. Een lekkage veroorzaakte een vochtprobleem in de woonkamer. In de andere ruimte zou het ook niet lang meer duren vooraleer het plafond het zou gaan begeven.

Bouwdroger - Snel drogen van een zwembadruimte.

Snel drogen van een zwembadruimte.

Samen met de opdrachtgever hebben we gekozen om deze woning te gaan drogen met enkele bouwdrogers en electrische verwarmingstoestellen. Waarom deze keuze? Deze woning moest perfect droog zijn zodat ze het zwembad en de aanliggende ruimte konden afwerken. Door te gaan bijverwarmen is het overtollige bouwvocht sneller gaan verdampen. Met als logisch gevolgd dat onze bouwdrogrs veel meer water afgaven.

Bouwdroger - Deadline afwerkingsfase horeca zaak kwam in het gedrang!

Deadline afwerkingsfase horeca zaak kwam in het gedrang!

Binnen enkele weken gaat deze horeca zaak ‘HET Huis Van Cleophas’ zijn deuren openstellen aan het grote publiek.

Bouwdroger - Schimmels in uw nieuwbouw? Beter voorkomen dan genezen!

Schimmels in uw nieuwbouw? Beter voorkomen dan genezen!

Enorme schimmelvorming in nieuwbouwwoning.

Bouwdroger - Mijn droomwoning veranderde in een nachtmerrie!

Mijn droomwoning veranderde in een nachtmerrie!

Deze mensen waren net iets te laat met het plaatsen van een bouwdroger. Door de hoge luchtvochtigheid werd de gyproc wak het gevolg ziet u op de foto’s.

Bouwdroger.be - Actief in heel België